Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Търсене в събитията

 Събития / Новини

Администраторски панел

 Нова публикация | Коментари

Фестивал на сетивата-гр.Силистра

 



За първи път в Силистра - Фестивал на сетивата, 25-26 юни, Дунавски парк!

 Фестивалът има за цел да лансира концепция за туризъм на преживяванията в Дунавски регион в България, състоящата се от четири взаимосвързани елемента: кухня, вино, приключения, култура & история. С реализацията на това събитие искаме да се опитаме да предизвикаме всички сетива на туристите при досега им с многоликия, но все още непознат регион около река Дунав. 

Фестивалът на сетивата има за цел да свърже и популяризира местните производители на стоки и оператори на услуги, които създават туристическа стойност и развиват туристическия пазар в Дунавския регион. Ще бъдат представени на широката общественост кулинарни, винени, приключенски и културни форми на преживявания. 

Фестивалът ще бъде двудневен, на открито в Дунавския парк, със свободен вход и ще бъде организиран в контекста на честванията на Международния ден на река Дунав – 29 юни. Събитието ще бъде базирано на два основни принципа: изложение и участие. Ще бъдат изградени тематични кътове (кухня, вино, приключения, култура & история, иновации), предлагащи разнообразни активности за посетителите. Кътовете ще са подредени като своеобразен маршрут, по който посетителите минават и в края му придобиват усещане за преживяване, ангажиращо всички човешки сетива!


Няма коментари:

Публикуване на коментар